Wanden en plafonds

Van rijtjeswoning, vrijstaande villa tot bedrijfspand. En bestaande bouw of nieuwbouw. Met ons stucwerk geven we elke binnenruimte de kwalitatieve uitstraling die u zoekt.

Het beste materiaal voor binnen

Wanden en plafonds stucen we met name met gips. Het voordeel van gips is dat het makkelijk smeerbaar is en goed hecht op de ondergrond. Daarnaast maken we alleen gebruik van kwaliteitsmerken en kopen we onze materialen dagelijks ‘vers’ in bij de groothandel. Zo hoeft u niet bang te zijn dat de laag na een jaar of paar jaar ineens loslaat. Vraag ons gerust ook naar de andere mogelijkheden voor binnen.

Plus afwerking

Wilt u de wanden van een kleur voorzien? Hiervoor bieden we meerdere mogelijkheden. Met beton-ciré en een sierpleister met korrelstructuur als spachtelputz bent u in een keer klaar. Heeft u liever een net wat strakker kleurrijk resultaat? Wij pakken ook graag het schilderwerk op: van muren tot kozijnen. Het is allemaal mogelijk!
Uw wanden of plafonds een exclusieve uitstraling geven? Lees meer over ons exclusief stucwerk.

Netjes werken

We vinden het niet alleen belangrijk dat we een perfect resultaat leveren, maar ook dat we dat op de juiste manier realiseren. Verwacht daarom bij ons geen galmende bouwradio’s en witte voetstappen door het hele huis. Maar stukadoors die zorgvuldig en voorzichtig werken. Wij doen ons werk altijd op een nette manier.

Meer weten over wanden en plafonds stucen? Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.