Stukadoor Veenendaal

Op zoek naar een professionele stukadoor in de omgeving van Veenendaal? Neem dan contact op met Guy Munneke. Guy is al jarenlang, samen met zijn team van ervaren stukadoors, een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Uw stucwerk project is in goede handen!

Exclusief stucwerk in Veenendaal en omgeving

Uw stucwerk project in Veenendaal is voor ons als stukadoor nooit ‘zomaar een muurtje stucen’. Wij staan voor kwaliteit, service en exclusiviteit. Daarom komen we altijd eerst graag bij u langs. Dan bekijken we samen de locatie en luisteren we naar uw wensen en ideeën. Uiteraard geven we u daarbij altijd een passend advies. Zowel qua producten als qua eindresultaat denken we met u mee. Welke kleur, welke structuur, welke sfeer wilt u graag zien als alles af is? Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes. U kunt ervan op aan dat het eindresultaat altijd perfect aansluit bij uw wensen. Onze mensen staan bekend om het leveren van exclusief stucwerk door vakmanschap en het gebruik van de juiste producten en technieken. Bent u benieuwd hoe we úw project in Veenendaal succesvol kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Binnen stucwerk projecten

De afgelopen tijd hebben we weer supermooie binnen stucwerk projecten mogen afronden. Zowel bij bedrijven als particulieren hebben we exclusief stucwerk mogen aanbrengen. Zo hebben we gewerkt aan een project met landelijk stucwerk in een woning, een complete make-over van een kapsalon, een exclusieve mancave, een betonlook badkamer en een superstrak gestucte hal met ronde trap. Allemaal projecten waar onze klanten met veel volle tevredenheid op terugkijken. En dat vinden we belangrijk! Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u eerst wat advies over uw project? Neem contact op, we vertellen u graag meer!

Stucwerk buiten voor woning en bedrijfspand

Wij zijn een allround stukadoors bedrijf. Bijna al onze klanten komen bij ons omdat ze zijn doorverwezen door vrienden waar wij naar tevredenheid het stucwerk hebben mogen verzorgen. Iets waar we natuurlijk heel trots op zijn! Ook in Veenendaal en omgeving hebben we aan verschillende buiten stucwerk projecten mogen werken. Eén van onze meest recente projecten in Veenendaal was het stucen van een buiten overkapping. Een schitterend project waar we met cementgebonden producten aan de slag zijn gegaan om een houten overkapping superstrak te stucen. Door het gebruik van deze producten is het stucwerk weersbestendig en blijft de overkapping er jarenlang netjes en verzorgd uit zien. Hebt u ook een buiten project, voor een woning of bedrijfspand, waar u een ervaren stukadoor naar wilt laten kijken? Neem dan contact met ons op, we komen graag bij u langs!

Heeft u interesse in onze talenten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op.

Over Guy Munneke

Guy is al jarenlang een vertrouwde naam en betrouwbare partner als het over stucwerk gaat. Zowel bedrijven als particulieren vertrouwen op zijn vakmanschap en eerlijke advies. Vanuit het midden van het land, in Driebergen-Rijssenburg, bestrijkt Guy zo’n beetje heel Nederland. Of u nu in Amsterdam of in Veenendaal woont, Guy Munneke Stukadoors helpt u graag verder.